zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Voorleesdagen -  Voorstelling met Moppereend

Voorleesdagen - Voorstelling met Moppereend

22 januari 2020
Van 14:00 uur tot en met 15:00 uur

De 10 mooiste dagen van het jaar komen er weer aan: de Nationale Voorleesdagen! Van 22 januari t/m 1 februari maken we van voorlezen een feestje. Dit gebeurt natuurlijk het hele jaar door. Maar tijdens de Nationale Voorleesdagen schenken we nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters. Dit doen we door middel van de mooiste verhalen en de leukste activiteiten. Het Prentenboek van het Jaar, Moppereend, en de andere boeken uit de Prentenboek TopTien staan hierbij centraal.

Wat is er te doen in Dordrecht?

Op woensdag 22 januari trappen we de Nationale Voorleesdagen af met een speciale editie van de VoorleesHelden. Kom luisteren naar het verhaal van Moppereend, zingen, tekenen en taart eten in de Stadsbibliotheek. Van 14.00 tot 14.45 uur.

Diezelfde woensdag neemt verhalenverteller Janny de Kok kinderen mee in de belevenissen van Moppereend. Van 14.00 tot 15.00 uur in Crabbehof.

Op donderdag 23 januari is het feest in Stadspolders. José Vingerling leest voor uit Moppereend.
Daarna maken we een reuze tekening met José en Gerard de Bruyne. Van 15.45 tot 16.45 uur.

Op maandag 27 januari kunnen kinderen in Stadspolders om 09.00 uur aanschuiven bij het Voorleesontbijt met Pip & Zo. Samen zingen, dansen, luisteren naar een mooi verhaal én lekker eten.

Marjet Huiberts komt op woensdag 29 januari langs in Crabbehof. Marjet is bekend van prentenboeken als Aadje Piraatje en We hebben er een geitje bij. Vandaag leest ze voor uit Een schildpad was zijn schildje kwijt uit de Prentenboek TopTien van 2020. Luister lekker mee! Van 14.00 tot 15.15 uur.

Alle activiteiten zijn gratis. Kijk voor meer informatie en aanmelden op debibliotheekaanzet.nl/voorleesdagen.

En psst, het wordt nog leuker. Want alle nieuwe jeugdleden ontvangen een vingerpoppetje van Moppereend. Zien we jou en je kleintje in de bibliotheek?


Praktische informatie

  Voorstelling met Moppereend
  Woensdag 22 januari, 14.00 tot 15.00 uur
  Bibliotheek Crabbehof

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Bibliotheek AanZet vestiging Crabbehof

De Savornin Lohmanweg 110

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!