vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Jazzcombo Don't Explain met zangeres Andrea Keller in Muziekpodium DJS

Jazzcombo Don't Explain met zangeres Andrea Keller in Muziekpodium DJS

19 januari 2020
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

In het programmaonderdeel Homegrown presenteert Muziekpodium DJS telkens een lokale band die bezig is met jazz, soul, blues of wereldmuziek. Zondagmiddag 19 januari zorgt Jazzcombo Don't Explain met zangeres Andrea Keller weer voor een warme en swingende 'nieuwjaarseditie'.

De Dordtse zangeres Andrea Keller heeft haar talent verder bekwaamd met een zangopleiding aan de SKVR Jazzschool in Rotterdam. Ze kreeg zanglessen van onder anderen Margriet Sjoerdsma en Maria Mendes.

Pakweg vijf jaar geleden startte Andrea samen met contrabassist en toetsenist Henk Kok het jazzcombo Don’t Explain. Als duo traden ze regelmatig op in de regio. Samen met pianist Martin Boskamp uit Barendrecht, vibrafonist Sandro Estourgie uit Varik en drummer Jack Weijts uit Dordrecht werd uiteindelijk het kwintet gevormd dat nu in DJS en op vele andere plekken van zich laat horen. Gastsolist is vandaag saxofonist Ben Coenraads.

Homegrown brengt iedere derde zondag van de maand een live programmering van regionale talenten. Zowel jong talent als gerenommeerde musici krijgen de ruimte in deze serie middagconcerten. Geniet in een intieme sfeer van een avontuurlijke programmering.

• Datum: zondag 19 januari 2020
• Plaats: Muziekpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 14.30 uur / Aanvang: 15.00 uur
• Entree: gratis

Foto: DWIMAGES.NL - Jazzcombo Don't Explain met zangeres Andrea Keller

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Muziekpodiumpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.muziekpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!