zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Open Dag bij ToBe cultuurcentrum

Open Dag bij ToBe cultuurcentrum

19 januari 2020
Van 11:00 uur tot en met 14:00 uur

Het is Open Dag bij ToBe cultuurcentrum op zondag 19 januari. Van 11.00 tot 14.00 uur kun je op ontdekkingstocht in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. In elk lokaal van het Energiehuis is iets bijzonders te zien en te doen. Er zijn gratis workshops, zingen, dansen, acteren, media, muziek maken en kunst & design.

Ontdek tijdens de Open Dag welke cursus je in 2020 wil volgen bij ToBe. In het nieuwe jaar starten alle korte cursussen in Dordrecht en Papendrecht weer en op jaarcursussen kan nog worden ingestroomd als er plaats is. De Open Dag is de perfecte gelegenheid om alle cursussen uit te proberen. Bekijk op www.tobe.nl/agenda het programma.

Open Podium
Naast alle gratis workshops is er ook een Open Podium in de Talent Stage van de Popcentrale. Iedereen vanaf 10 jaar kan hier het podium betreden om iets te laten zien aan het publiek.

Inschrijven
Het is nu al mogelijk om in te schrijven voor alle cursussen. Inschrijven kan via www.tobe.nl, gebruik de Cursusvinder om te zoeken op discipline, leeftijd, locatie en dag(deel).

Concert voor Ukkepuk
Op dezelfde dag is om 10.00 uur ook Concert voor Ukkepuk in het Energiehuis, met live muziek voor kleine kinderen van 0 tot en met 5 jaar en hun (groot)ouders. Kaarten voor Concert van Ukkepuk (€5,- / €1,-) zijn te koop via www.tobe.nl/agenda.

Foto:Peter Verheijen - Open Dag bij ToBe

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

ToBe Cultuurcentrum

Locatie Energiehuis, Noordendijk 148

088-8885372

info@tobe.nl www.tobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!