vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

 JJ Sharp & The Salty Dog in Muziekpodium DJS

JJ Sharp & The Salty Dog in Muziekpodium DJS

17 januari 2020
Van 22:00 uur tot en met 00:00 uur

Vrijdag 17 januari speelt JJ Sharp & The Salty Dog in Muziekpodium DJS. De band is ontstaan uit de samenwerking van blueszanger Jan J. Scherpenzeel met de band The Salty Dog.

Jan is bekend van onder meer de Twelve Bar Blues Band, Oberg en vele andere. Maar met The Salty Dog verenigt hij de best of both worlds met een zeldzame mix van rauwe blues en gedragen ballads. Verwacht naast eigen werk ook nummers van BB King, Allman Brothers, Clapton en - niet verwonderlijk gezien de bandnaam - Procol Harum.

De band bestaat in zijn huidige vorm sinds 2018. Toen kruisten de paden van zanger/harmonicaspeler Jan Scherpenzeel en toetsenist Eddy van de Bunte elkaar. Beide mannen hadden al tientallen jaren muziekervaring achter de kiezen. Eddy maakte bijvoorbeeld deel uit van Blueshop en zat vijf jaar in Flavium. De laatste jaren speelde hij met zijn band The Salty Dog, die nu Eddy én Jan begeleidt..

In The Salty Dog speelt Alex Buiting leadgitaar. Hij doceert aan de muziekschool in Bussum en sloeg als beroepsmuzikant in het verleden plekken in onder meer Wild Romance en Toontje Lager af. Deborah Slijkhuis wisselt het bassen in The Salty Dog af met haar studie jazz & pop aan het conservatorium in Zwolle en met schrijven van eigen nummers. Ook drummer Maarten Kooymans is opgeleid aan het conservatorium en sindsdien een veelgevraagd sessie- en studiomuzikant annex producer in genres met soul en pit.

• Datum: vrijdag 17 januari 2020
• Plaats: Muziekpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
• Entree: € 9,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,50

Foto: JJ Sharp & The Salty Dog

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Muziekpodiumpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.muziekpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!