zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Gezondheidscollege in de bieb - PsoriaJakkes

Gezondheidscollege in de bieb - PsoriaJakkes

16 januari 2020
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

We starten het nieuwe jaar goed met een serie lezingen over lijf en leven. Door ervaringsdeskundigen, therapeuten of kenners.

PsoriaJakkes
Thomas Petersen trapt de serie gezondheidscolleges af met een lezing over psoriasis. In zijn boek PsoriJakkes schrijft Thomas over zijn zoektocht naar een oplossing voor zijn huidaandoening. Hierbij zit hij niet ‘op de stoel van de arts’, maar beschrijft hij alles vanuit zijn eigen perspectief. Een bijzondere lezing vol humor. Op donderdag 16 januari van 10.00 tot 12.00 uur in Stadsbibliotheek Dordrecht.

Hypnotherapie
Op dinsdag 21 januari is het de beurt aan Lia van den Berg. Lia is van NeCo Verbeeldende therapie. Tijdens deze lezing vertelt ze alles over hypnotherapie. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, heeft een hypnotherapeut geen controle over je geest en vertel je níks beschamends als jij dat niet wilt. Maar hoe werkt het dan wel? En bij welke klachten kun je het inzetten? Lia helpt alle vooroordelen de wereld uit. Van 10.30 tot 12.00 uur in de Stadsbibliotheek.

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden voor deze Gezondheidscolleges kan via debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/gezondheidscolleges. De toegang is gratis.

Praktische informatie
Wat:  Gezondheidscolleges
Wanneer: Donderdag 16 en dinsdag 21 januari
Waaar: Stadsbibliotheek Dordrecht
Voor wie: iedereen, toegang is gratis, vooraf aanmelden

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Bibliotheek AanZet

Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!