vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Baby Drive-In in Bibliotheek Crabbehof

Baby Drive-In in Bibliotheek Crabbehof

08 januari 2020
Van 10:30 uur tot en met 11:30 uur

Met een workshop van Zingen & Zo

Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot. 

Zing & Dans workshop
Op woensdag 8 januari schuift Zingen & Zo aan bij de Baby Drive-in. Samen liedjes zingen en samen dansen is een gezellig moment met je kleintje. Maar het is ook nog eens erg goed voor zijn of haar ontwikkeling. Van 10.30 tot 11.30 kom je er alles over te weten tijdens de Zing & Dans workshop. Zien we jou en je kleintje in Bibliotheek Dordrecht Crabbehof?  De toegang is gratis. Neem ook nog even een kijkje op de website voor meer Baby Drive-in thema’s: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/baby-drive.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat:  Baby Drive-in, Zing & Dans
Wanneer: Woensdag 8 januari van 10.30 tot 11.30 uur
Waar:  Bibliotheek Dordrecht Crabbehof
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Bibliotheek AanZet vestiging Crabbehof

De Savornin Lohmanweg 110

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!