vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Open Huis Ontmoetingskerk

Open Huis Ontmoetingskerk

08 januari 2020
Van 09:45 uur tot en met 12:00 uur

Open Huis Ontmoetingskerk met ‘Rome onder de grond’ en harpspel.

Vandaag zal het eerste Open Huis van 2020 plaatsvinden. Traditiegetrouw zal de eerste keer in januari worden verzorgd door Percival Stubbs, deze keer met het vervolg van zijn presentatie van januari 2019 over opgravingen in Rome en wat die vertellen over het leven van de oude Romeinen. Percival heeft de meest bijzondere plekken mogen bezoeken en weet op een boeiende manier de toehoorders mee te nemen de geschiedenis in. Dit alles zal weer worden omlijst met prachtig harpspel door Minou den Hals. Haar buitengewone virtuositeit en muzikaliteit maken elk optreden van haar een bijzondere belevenis.

Iedereen is van harte welkom. Vanwege het goed laten uitkomen van de klank van de harp wordt de presentatie in de grote, verwarmde, zaal van de kerk gehouden. Koffie en thee met een nieuwjaarslekkernij worden in de ontmoetingsruimte gepresenteerd.

Er is inloop vanaf 9.45 uur en de ochtend duurt, onderbroken door een pauze tot 12.00 uur. De toegang is vrij.

De bussen van lijn 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk, halte Lunenburgplein.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Ontmoetingskerk

Slangenburg 3 (wijk Sterrenburg)

www.ontmoetingskerk-dordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!