vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Blokfluitlessen (6+)

Blokfluitlessen (6+)

08 januari 2020


Vanaf januari starten er weer blokfluitlessen in het Benevia Muziekcentrum. De lessen worden aangeboden door vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest. Alle kinderen vanaf zes jaar worden van harte uitgenodigd om op deze wijze te starten met muziek maken.

Niet alleen is het ontzettend leuk om muziek te leren maken, ook is het ontzettend goed voor de ontwikkeling van een kind. Om muziek te leren maken, moeten de hersenhelften goed samenwerken. Daarnaast is muziek maken goed voor de ontwikkeling van het gehoor en de motoriek. In een ontspannen sfeer maken de jonge muzikanten kennis met de blokfluit en zetten op die manier de eerste stappen in het leren bespelen van een instrument.

De lessen zijn helemaal gratis, de deelnemers betalen alleen eenmalig €35,- voor het lesboek met cd en de blokfluit. Kinderen vanaf zes jaar kunnen worden aangemeld door een mail te sturen naar blokfluit@dpho.nl, onder vermelding van hun naam, adres, mailadres en telefoonnummer, leeftijd en groep.

De lessen vinden plaats op donderdagmiddag. (Meer informatie en de exacte tijd en startdatum ontvang je na aanmelden.)

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Dordrechts Philharmonisch Orkest

BeneVia Muziekcentrum, Spirea 7

blokfluit@dpho.nl www.dpho.nl
Deel dit bericht met je vrienden!