vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

InloopHuis en Lunchen in de Ontmoetingskerk

InloopHuis en Lunchen in de Ontmoetingskerk

04 januari 2020
Van 13:30 uur tot en met 15:30 uur

In het nieuwe jaar weer vertrouwde activiteiten; de eerste zaterdag van de maand kunt u weer aanschuiven voor een eenvoudige maar voedzame lunch (tegen een kleine vergoeding). Soep met brood en fruit toe; samen eten geeft verbondenheid terwijl ruimte blijft voor ieders eigenheid. Koffie, thee, een kaars aansteken, de expositie Winter-Wonderland bewonderen, een boek ruilen en vooral elkaar ontmoeten; het zijn de vaste “ingrediënten” van het InloopHuis. Van harte welkom!

Het is steeds weer heel verrassend wanneer mensen die elkaar niet of niet goed kennen met elkaar aan tafel zitten. Op dat moment is er verbondenheid. Of u nu iets “heeft” met de kerk of helemaal niet, of u alleen komt of met iemand anders, u bent van harte welkom om met ons mee te eten.

Tegen een kleine vergoeding staat een eenvoudige maar goede lunch voor u klaar. Uiteraard kunt u ook “gewoon” een kop koffie of thee komen drinken, misschien heeft u een reden om een kaarsje op te steken, vindt u het leuk eens een spelletje te doen, maar ook de schilderijenexpositie (thema Winterwonderland) is zeer de moeite waard!

Elke 1e en 3e zaterdag van de maand kunt u binnenlopen. U bent van harte welkom (aanmelding vooraf niet nodig) De bussen van de buslijnen 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk aan het Lunenburgplein.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Ontmoetingskerk

Slangenburg 3 (wijk Sterrenburg)

www.ontmoetingskerk-dordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!