vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Wandeling Wintervogels

Wandeling Wintervogels

04 januari 2020
Van 08:00 uur tot en met 10:30 uur

Vandaag kan iedereen weer meewandelen op de Hoge Biezenplaat in Dordrecht. Dit unieke natuurgebied is normaal niet toegankelijk maar het IVN kan hier een paar keer per jaar een wandeling organiseren.

We struinen door een stukje ruige natuur: langs rietland en door een wilgenvloedbos. We vertrekken om 8.00 uur, vanaf de parkeerplaats aan de Oude Veerweg, bij paviljoen “De Viersprong”. Omdat de brug op de Noorderelsweg over de Middenels nog afgesloten zal zijn, is het voor mensen die per fiets willen komen misschien handig om bij het Johan Vis gemaal bij de westhaven bij de wandeling aan te sluiten.

De wandelingen op de Hoge Biezenplaat duren meestal ruim 2 uur. Halverwege de wandeling is er tijd voor een kop koffie in de oude Griendwerkerskeet. De deelname is gratis en kinderen die van de natuur en een spannende wandeling houden zijn welkom.Laarzen of stevige waterdichte schoenen worden aanbevolen. De wandeling wordt begeleid door de natuurgidsen van het IVN.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!