zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Familiedagen in het Dordrechts Museum

Familiedagen in het Dordrechts Museum

03 januari 2020
Van vrijdag 03 januari 2020 tot en met zaterdag 04 januari 2020
Van 11:00 uur tot en met 17:00 uur

Tijdens de Familiedagen op 3 en 4 januari, zijn kinderen extra welkom en valt er voor hen en hun (groot)ouders van alles te beleven! Waar ouders doorgaans het idee hebben hun kinderen wat in toom te moeten houden in een museum, hoeven ze zich tijdens de Familiedagen in het Dordrechts Museum hier geen zorgen over te maken. Kinderen mogen kind zijn en enthousiast door het museum stuiteren.
In plaats van enkel naar kunst kijken, wordt er kunst gevoeld, gehoord, geroken en gemaakt.

Er zijn rondleidingen voor de allerkleinste, van 0 tot en met 4 jaar. Vanaf vier maanden kunnen baby's al vormen en kleuren onderscheiden en is een museumbezoek een hele waardevolle ervaring.

Voor kinderen van af 4 jaar staan er uitdagende workshops op het programma, om te prikkelen kunst te 'doen'. Zo daagt de workshop Kijken met je voeten uit om op zoek te gaan naar hun innerlijke Karel Appel.

Gedurende de Familiedagen zijn er door heel het museum activiteiten te vinden die leuk zijn om samen  met de hele familie te ondernemen. Samen aquarelleren, luisteren naar verhalen, een potje kunst-twister doen, spelen in een poppenkast of bivakkeren in een tentje in het museum.

Het museumrestaurant biedt een kindermenu, zodat het hele gezin kan genieten van een lekkere lunch. Kortom: het perfecte familie-uitje voor de kerstvakantie!

Praktisch
Datum: Vrijdag 3 & Zaterdag 4 januari 2020
Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Adres: Museumstraat 40
Prijs: €10,- per volwassene, kinderen gratis toegang
Tickets: www.dordrechtsmuseum.nl/activiteiten

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Dordrechts museum

Museumstraat 40

(0)78 770 8708

info@dordrechtsmuseum.nl www.dordrechtsmuseum.nl
Deel dit bericht met je vrienden!