Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Laatste Bonfirenight in de Bonifatiuskerk'
29dec

Laatste Bonfirenight in de Bonifatiuskerk

Zondag 29 december 2019, van 19:00 uur tot 23:30 uur.

This is Bonfire! 2013 t/m 2019
Nog een keer alle eer aan Jezus op deze geweldige plek!
Laat je enthousiasme niet bekoelen; laat je aanvuren door de Geest en dien de Heer!

19:00 uur zaal open
19:30 uur Loft Worship
20:30 uur Amanda Lock & band
21:30 uur Break Free Worship
22:15 uur afterparty
23:30 uur einde

"In de afgelopen zeven jaren is Bonfire een plek geweest van ontmoeting. Vanaf het allereerste begin is dit ons verlangen geweest: een veilige plek creëren waar mensen elkaar en als ze dat willen ook God kunnen ontmoeten. Nieuwsgierige toeristen, de vele bezoekers van concerten en evenementen, gepassioneerde aanbidders tijdens de worshipnights of in het Huis van Gebed en de vele trouwe vrijwilligers die al die jaren hard gewerkt hebben om deze plek mogelijk te maken, iedereen heeft zijn eigen verhaal over wat ze van God ontvangen hebben op deze plek. En daar zijn we God ontzettend dankbaar voor!

Om deze zeven mooie en intensieve jaren af te sluiten met elkaar en God te danken voor alle wonderen die Hij heeft gedaan in mensenlevens organiseren we op 29 december onze laatste Bonfirenight. We kijken samen terug op de afgelopen jaren en nemen jullie mee in wat we van God hebben ontvangen voor de komende tijd. Samen met Loft Worship, Amanda Lock & band en Break Free Worship geven we Jezus alle eer en knielen we nog een keer met z’n allen in aanbidding neer voor Koning Jezus.

We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn! Want zonder de vele steun die we hebben ontvangen was Bonfire niet geweest wat het nu is. Daarom willen we ook jou bedanken voor je steun. Omdat we geen kans meer hebben om een nieuwjaarsreceptie te vieren op deze plek, sluiten we het jaar 2019 graag feestelijk met elkaar af."

Contactinformatie:
Locatie: Wijnstraat 117
Organisator: Bonfire Dordrecht
Telefoonnummer: 078-737 03 65
Email:info@bonfiredordrecht.nl
Website:http://www.bonfiredordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!