Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lichtjestocht Dubbeldam'
14dec

Lichtjestocht Dubbeldam

Zaterdag 14 december 2019, van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Vandaag organiseert de protestantse kerk “De Wijnstok” voor de zesde keer een lichtjestocht in Dubbeldam. Een spoor van honderden lichtjes vormt een route vanaf “De Wijnstok” door het Dubbelsteijnpark. Kinderen, vaders en moeders, opa’s en oma’s, iedereen is van harte uitgenodigd om samen met een herder op zoek te gaan naar het Koningskind.

Lichtjestocht – loop mee langs honderden lichtjes
Samen met de herder op zoek naar het kindje Jezus... Langs fonkelende lichtjes, langs verschillende taferelen uit het kerstverhaal... Weer opwarmen met een kop warme chocolademelk... Samen kerstliedjes zingen...

Ook dit jaar staan er weer veel vrijwilligers klaar om de lichtjestocht tot een succes te maken. De tocht is ongeveer 1 km lang en is geschikt voor alle leeftijden. Wanneer je met de herder op pad gaat volg je de lichtjes. Zo kom je te horen wat de heraut te zeggen heeft, kom je langs het engelenkoor en het gemeentehuis, kijk je of er nog plaats is in de herberg, zie je wat de wijzen doen en… kom je misschien Herodes tegen? De tocht eindigt bij de stal waar Jezus is geboren. Na afloop kun je de markt bezoeken, napraten en meezingen met kerstliedjes.

De lichtjestocht wordt georganiseerd door de PKN Gemeente Dubbeldam op zaterdag 14 december. Loop je ook mee? De eerste groep vertrekt om 17.00 uur. Aanmelden via www.pkndubbeldam.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Dubbelsteynlaan-West 70
Organisator: PKN Gemeente Dubbeldam
Email:lichtjestochtdubbeldam@gmail.com
Website:http://www.pkndubbeldam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!