Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerst­ster, dat ben ik'
13dec 2019

Kerst­ster, dat ben ik

Van vrijdag 13 december 2019 tot en met zondag 15 december 2019, vanaf 10:00,.

Kerst­ster, dat ben ik
Altijd al je eigen song willen maken? Dit is je kans! Kom tijdens de Kerstmarkt Dordrecht 2019 naar het Pop-up muzieklab in de bieb en ga aan de slag met professionals.

Waar en wanneer:
- Vrijdag 13 december 2019 van 10.00 - 20.30 uur in de Stadsbibliotheek
- Zaterdag 14 december 2019 van 10.00 - 20.30 uur in de Stadsbibliotheek
- Zondag 15 december 2019 van 10.00 - 16.30 uur in de Stadsbibliotheek

Aanmelden hoeft niet, maar is wel handig via de website. Entree is gratis. 


Hoe werkt het Pop-up muzieklab?
Je begint met wat je zou willen zeggen in je lied. De 'laboranten' helpen je om dit in pakkende woorden te gieten. Daarna ga je met je tekst naar de volgende labmedewerker. hij of zij helpt je om een mooie tune te kiezen. Gevonden? Dan luister je bij de arrangeur hoe verschillende akkoorden jouw song 'kleur geven'. Welke klanken vind jij het beste passen? Tot slot ga je naar de opnamestudio. Hier worden een opname én bladmuziek van jouw eigen nummer gemaakt. Zo verlaat je het Pop-up muzieklab met je eigen kerstsong op zak.

En dan?
Met jouw kerstsong kun je jouw vrienden en/of familie verrassen. De kerstmarkt is van 13 t/m 15 december, dus je hebt nog een kleine twee weken om te oefenen.

Aanmelden?
Om er zeker van te zijn dat je alle tijd en aandacht krijgt die je nodig hebt, vragen we je vooraf aan te geven welk dagdeel je komt. Dat kun je hier doen. Je ontvangt dan een bericht over de precieze tijd. Gewoon binnenlopen tijdens de Kerstmarkt kan ook, maar houd er rekening mee dat we je dan niet meteen kunnen helpen.

LET OP
Tijdens de Kerstmarkt zijn café Americain, de Blauwe Kamer en het DordtLAB extra geopend. De uitlening en de andere diensten zijn alleen toegankelijk tijdens de  reguliere openingstijden van de Stadsbibliotheek.

Contactinformatie:
Locatie: Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Organisator: De Bibliotheek AanZet
Website:www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!