donderdag 13 augustus 2020

Alles over Dordrecht

Burenraad vergadert met directies DuPont en Chemours

10 december 2019
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

De Burenraad van DuPont en Chemours heeft op dinsdagavond 10 december overleg met de directies van de bedrijven. De vergadering is in het MFB-gebouw van Chemours aan de Grevelingenweg 20 te Dordrecht en begint om 19.30 uur. Er wordt onder meer gesproken over de stand van zaken van de aangevraagde vernieuwde bedrijfsvergunning, communicatie en de actualiteiten zoals de verhoging van de Pfas-norm.

De gedachte bij de oprichting van de Burenraad in september 2017 is dat we allemaal een gezonde en veilige leefomgeving willen waar het prettig leven, wonen en werken is. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed contact te hebben. De Burenraad van DuPont en Chemours helpt daarbij als platform voor een dialoog en als luisterend oor. De raadsleden zijn betrokken omwonenden uit Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht.

De overlegvergadering van 10 december is voor publiek toegankelijk, aanmelding vooraf is wel noodzakelijk. Dit kan via contact@burenraad.nl. Wij sturen u vervolgens een ontvangstbevestiging en de agenda.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

De Burenraad van DuPont en Chemours

in het MFB-gebouw van Chemours aan de Grevelingenweg 20

contact@burenraad.nl www.burenraad.nl
Deel dit bericht met je vrienden!