Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Havana Club in Muziekpodium DJS'
07dec

Havana Club in Muziekpodium DJS

Zaterdag 7 december 2019 vanaf 22:00 uur.

Op zaterdag 7 december speelt Sin Pausa met twee nieuwe muzikanten: Christian Smalt uit Rotterdam op piano en Jorge Sands Pinero uit Madrid op drum en timbales. Twee zeer talentvolle en gepassioneerde jonge muzikanten uit de regio Rotterdam. Ze zijn gepokt en gemazeld en draaien mee in het latin- en latinjazz-circuit in Nederland en daarbuiten. Wie de special guest is voor 7 december is nog een verrassing. Vaste zangeres Sonia Perez is er dit keer niet bij. Ze doet even nieuwe inspiratie op op Cuba. Desalniettemin wordt het ongetwijfeld weer een muzikaal boeiende en super dansbare avond.

Sin Pausa werd in 2013 opgericht door de in Havana geboren en getogen percussionist Romulo Rodriguez. Inmiddels woont hij in Dordrecht en heeft een groep gelijkgestemde muzikanten om zich heen weten te verzamelen. Naast bekende nummers uit de Cubaanse muziektraditie speelt Sin Pausa ook eigen composities.

World brengt elke eerste zaterdag van de maand muziek van verschillende streken op de aardbol, met elke twee maanden latin tijdens ”Havana Club”.

• Datum: zaterdag 7 december 2019
• Plaats: Muziekpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
• Entree: € 9,- / Leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,50

Contactinformatie:
Locatie: Grotekerksplein 1
Organisator: Muziekpodiumpodium DJS
Website:http://www.muziekpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!