Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Creedence Clearwater Survival in Muziekpodium DJS'
06dec

Creedence Clearwater Survival in Muziekpodium DJS

Vrijdag 6 december 2019 vanaf 22:00 uur.

Vrijdagavond 6 december speelt Creedence Clearwater Survival in Muziekpodium DJS. En prachtige band die een ode brengt aan Creedence Clearwater Revival.

Iedereen kent natuurlijk de legendarische hitmachine Creedence Clearwater Revival: niet alleen songs als Bad Moon Rising en Suzie Q nestelden zich in het collectieve geheugen, ook wereldberoemde nummers uitgevoerd door anderen blijken ooit uit de koker van songsmid John Fogerty te zijn gerold: 'Proud Mary', 'Rocking all over the world'...het zijn allemaal originele Creedence-songs!

Een bandnaam voor deze tributeformatie was gauw gevonden: een avondje Creedence-repertoire vertolken is een ware aanslag op stembanden, snaren en drumvellen; een heuse survivaltocht door het illustere repertoire van de alom geroemde jaren 60/70 formatie. CCSurvival is een echte rockformatie die de songs zo puur en direct mogelijk overbrengt. Meezingen is onvermijdelijk en stilstaan onmogelijk. Alle klassiekers gespeeld door een band die in klank nauwelijks onderdoet voor het origineel levert een muzikale happening op die je rock 'n' roll- hart sneller doet slaan.

• Datum: vrijdag 6 december 2019
• Plaats: Muziekpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
• Entree: € 9,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,50

Contactinformatie:
Locatie: Grotekerksplein 1
Organisator: Muziekpodiumpodium DJS
Website:http://www.muziekpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!