Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dordtse makers borrel: Speeddate'
06dec

Dordtse makers borrel: Speeddate

Vrijdag 6 december 2019, van 18:00 uur tot 22:00 uur.

De maandelijkse vrijdagmiddag borrel voor iedereen die iets creëert, maakt, droomt, produceert en realiseert.
Borrel met mede-makers, vindt nieuwe samenwerkingen of laat je inspireren door het randprogramma met lokaal talent en kunde.

Natuurlijk is verbinden en samen het glas heffen het doel van de borrels, dus kom lekker binnen wandelen vanaf 17:00 uur, om 17:30 uur beginnen de presentaties.

Vandaag: DMB#7 Dordtse Makers Borrel: Creatieve Speeddate in Merz!
Het idee is simpel: Denk aan speeddaten, maar dan voor creatieven.

Vanaf 18:00 zijn jullie welkom in de bovenzaal van Merz. Bij binnenkomst ontvang je een naamkaartje en zal DJ Kimchi van Zwarte Lola ons van lekkere muziekjes voorzien.

Rond 19:00 beginnen we met de speeddates. Op basis van je inschrijving wordt je ingedeeld aan een tafel. Tijdens de speeddate ga je 1 op 1 een kort gesprekje aan met een andere maker. Als de bel gaat, ga je door naar de volgende gesprekspartner.

Tijdens deze avond kom je dus in contact met veel verschillende creatieven uit Dordrecht. Van fotografen tot toneelmakers en van organisatoren tot muzikanten. Wij delen iedereen in dus je hebt telkens een nieuwe gesprekspartner.

Tussen de rondes is er telkens een kleine pauze om van tafel te wisselen of wat te drinken te halen. Rond 21:00 is de laatste ronde voorbij en is er tijd om verder met je nieuwe contacten in gesprek te gaan. Rond 22:00 zal de avond ten einde lopen.

De plekken voor deze speeddate zijn gelimiteerd, daarom is het nodig om te reserveren. Via de website van Eventbrite kan je een kaartje kopen, de ticketprijs van 5 euro is inclusief een hapje en een drankje

Ik maak dordrecht is een initiatief om alle makers van Dordrecht te verbinden. Een netwerk en een lokaal platform als podium en broeiplek voor Dordtse makers. Kijk ook op Facebook

Contactinformatie:
Locatie: Merz Dordrecht, Korte kalkhaven 3
Organisator: Ik Maak Dordrecht
Email:dmb@ikmaakdordrecht.nl
Website:http://www.ikmaakdordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!