vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Adriaan Hoek in concert

Adriaan Hoek in concert

30 november 2019
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag geeft organist Adriaan Hoek een orgelconcert in “de Wijnstok”. Adriaan Hoek is cumlaude afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium en heeft talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen op internationale concoursen.

Tijdens het concert wordt het fraaie hoofdorgel van kerkgebouw ‘de Wijnstok’ bespeeld. U hoort werken van: Mendelssohn, Franck, Widor  en Schuurman. Het concert is absoluut aan te raden. Adriaan Hoek behoort tot de beste organisten van zijn generatie.

Na afloop is er ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.
De aanvang van het concert is 15:00 uur. De deur is open om 14:30 uur.
De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.
U kunt parkeren gratis op het parkeerterrein voor de kerk.

Deel dit bericht met je vrienden!