vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Sfeervolle composities bezongen door ROV Cantate Domino

Sfeervolle composities bezongen door ROV Cantate Domino

30 november 2019
Van 15:30 uur tot en met 00:00 uur

Vanmiddag bent u van harte welkom in de Trinitatiskape. Hier hoopt ROV Cantate Domino uit Alblasserdam, o.l.v. Piet C. den Uil, een prachtig concert te geven. Het thema is ‘Immanuël ’, bezongen in sfeervolle werken, achtereenvolgens gecomponeerd door A. Vivaldi, J.S. Bach, G.F. Händel, C.Franck, J. Zwart, H. Andriessen, D.Willcocks en J. Rutter. Hetzelfde gedachtethema, door de tijd heen verklankt.

De middag wordt muzikaal omlijst door Gerben Mourik, orgel en Alisa van Dijk, sopraan en viool. Het concert is absoluut bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer, maar vooral ook door het fraaie programma en de hem typerende toelichtingen door Piet C. den Uil, waardoor er voor iedereen eye-openers (en ear-openers) zullen zijn.

Na afloop van dit slotconcert van de Alisa van Dijk concertserie 2019 is er ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje. De aanvang is 15:30 uur. De deur is open om 15:00 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.

Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat slechts 100 meter van de kerk.
Voor meer informatie: www.cantatedomino.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Alisa van Dijk

Trinitatiskapel, Vriesestraat 22

www.alisavandijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!