donderdag 20 januari 2022

Alles over Dordrecht

One Night Only – The Beatles

One Night Only – The Beatles

28 november 2019
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Kunstmin presenteert nieuwe programma reeks ‘One Night Only’ in het Energiehuis. Tal van Drechtstedelijke muzikanten brengen rock & roll- muziekhistorie tot leven. THE BEATLES staan centraal tijdens de eerste editie op donderdag 28 november. Kees Thies en Francesco Daniël presenteren.

Kunstmin lanceert de komende weken een groot aantal eigen producties die speciaal worden gemaakt mét makers uit stad & regio én voor een groot publiek. Kunstmin lanceert onder de naam ‘One Night Only’ een nieuwe reeks muziekprogramma’s onder aanvoering van programmamaker, encyclopist en journalist Kees Thies en singer-songwriter Francesco Daniël. Samen presenteren zij vier avonden lang onvergetelijke helden uit de rock & roll- en muziekhistorie, om te beginnen The Beatles op donderdag 28 november in het Energiehuis.

Verwacht tijdens deze avond met The Fab Four herinneringen, anekdotes, lievelingsnummers, filmpjes, eigen interpretaties en heel veel muziek. De avond wordt begeleid door een vaste topband met Dordtse roots met de volgende fantastische gastvocalisten: Thomas Florusse, Lotte Okkerse en Natalia Magdalena. De topband bestaat uit: Maarten Teekens, zang, gitaar; Ger de Haan, toetsen; Luca Giordano, gitaar; Timothy van der Holst, drums; Ton van der Kolk, bas

One Night Only – The Beatles
Kunstmin, locatie Energiehuis, Ketel 1,
20:00 uur
€ 16,- p.p.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Kunstmin

het Energiehuis, Noordendijk 148

www.kunstmin.nl
Deel dit bericht met je vrienden!