donderdag 20 januari 2022

Alles over Dordrecht

Open repetitie Drechtsteden Bachkoor in verpleeghuis Crabbehof

Open repetitie Drechtsteden Bachkoor in verpleeghuis Crabbehof

27 november 2019
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Op 27 november  2019  verzorgt  het Drechtsteden Bachkoor  een open repetitie in verpleeghuis Crabbehof.  De repetitie is een voorbereiding op het concert van het Weihnachtsoratorium dat uitgevoerd zal worden op 20 december in de Augustijnenkerk in Dordrecht. Bewoners van het verpleeghuis, familie en belangstellenden uit de buurt zijn welkom om deze open repetitie bij te wonen.

Het Drechtsteden Bachkoor – opgericht in 2012 - is inmiddels een begrip in de regio Drechtsteden. Het zingt het voornamelijk Noord-Europese muziek uit de periode 1600 – 1750, met speciale aandacht voor J. S. Bach en tijdgenoten.  Het koor staat onder leiding van dirigent Nico van der Meel.

Met de open repetitie in het verpleeghuis wil het Drechtsteden Bachkoor bewoners en familieleden de mogelijkheid bieden te genieten van de muziek van deze grote componist. Het is overigens niet de eerste keer dat het koor optreedt voor bewoners van een zorgcentrum. In 2017 werd een try-out gegeven in woonzorgcentrum ‘de Merwelanden’. Het succes van toen is een belangrijke stimulans geweest om nu deze open repetitie te organiseren.

De repetitie begint om 19.00 uur in verpleeghuis Crabbehof, Groen van Prinstererweg 38. De toegang is gratis.

De kaartverkoop voor de einduitvoering op 20 december is inmiddels  gestart. In de voorverkoop tot 1 december kost een kaartje Euro 25,00. Daarna en aan de zaal betaalt men 30,- euro. Voor meer informatie zie www.drechtstedenbachkoor.nl

Marian Vermeeren - Het Drechtsteden Bachkoor

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Drechtsteden Bachkoor

Verpleeghuis Crabbehof, Groen van Prinstererweg 38

www.drechtstedenbachkoor.nl
Deel dit bericht met je vrienden!