vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Baby dri­ve-in: Babymassage

Baby dri­ve-in: Babymassage

27 november 2019
Van 10:30 uur tot en met 11:30 uur

Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Babymassage
Als je kindje slecht slaapt of last heeft van krampjes kan een babymassage enorm helpen. Maar het is ook een fijne manier om tijd door te brengen met je kind en jullie band te versterken. Ontdek er alles over tijdens de Baby Drive-In door Marian van Es op woensdag 27 november van 10.30 tot 11.30 uur. Zien we jullie dan? De toegang is gratis. Neem een kijkje op de website voor meer Baby Drive-in thema’s: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/baby-drive.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat:  Baby Drive-in, Babymassage.
Wanneer: Woensdag 27 november, 10.30 – 11.30 uur
Waar:  Bibliotheek Dordrecht Stadspolders
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek AanZet Stadspolders

Dudokplein 211

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!