vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Infoavond over prostaatkanker

Infoavond over prostaatkanker

27 november 2019
Van 19:15 uur tot en met 00:00 uur

Prostaatkanker is de meest voorkomende soort kanker bij mannen. De ziekte hoeft niet altijd klachten te geven en ook niet altijd behandeld te worden, maar in sommige gevallen is snel handelen wel van belang.

De afdeling Urologie van het Albert Schweitzer ziekenhuis vindt het belangrijk dat er aandacht is voor (de herkenning van) prostaatkanker en houdt daarom een informatieavond op woensdag 27 november op de ziekenhuislocatie Dordwijk, vanaf 19.15 uur.

De lezingen gaan over prostaatkanker in het algemeen, bestraling, uitgezaaide prostaatkanker en prostaatverwijdering door middel van robotchirurgie. De patiëntenvereniging PKS is aanwezig met ervaringsverhalen.

Mannen met prostaatkanker en hun naasten zijn welkom, maar ook mannen bij wie prostaatkanker in de familie voorkomt. Aanmelden is nodig en kan via www.asz.nl/agenda, kijk bij 27 november.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25

www.asz.nl
Deel dit bericht met je vrienden!