vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Wandeling en Manifest 'Stop het geweld tegen vrouwen'

Wandeling en Manifest 'Stop het geweld tegen vrouwen'

25 november 2019
Van 18:30 uur tot en met 19:30 uur

Door de Verenigde Naties is 25 november ingesteld als Internationale Dag Tegen Geweld Tegen Vrouwen.
Ook hier komt geweld tegen vrouwen nog altijd voor in vele vormen en dat vinden we absoluut niet kunnen. Daarom komt vanuit het platform Vrouwen Kunnen Alles en de vrouwensoos Bella Donna's het initiatief om daar in onze stad aandacht voor te vragen bij het stadsbestuur door een manifest te overhandigen waarin we vragen wat hier concreet aan gedaan wordt om geweld te voorkomen, te bestrijden en de slachtoffers te beschermen.

Vanaf 18.30 uur verzamelen we bij DOOR (Spuiboulevard 220, oude belastingkantoor) waar we om 19.00 uur beginnen aan een wandeling door de stad naar het stadhuis, waar het gemeentebestuur altijd vergadert op maandagavond. Daar zal het manifest worden overhandigd aan verantwoordelijk wethouder Peter Heijkoop.

Laten we geweld niet over onze kant laten gaan! Laat zien dat je tegen geweld tegen vrouwen bent en draag oranje!

Bij het Stadhuis wordt om 19.30 uur het Manifest overhandigd aan wethouder Heijkoop.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

platform Vrouwen Kunnen Alles en de vrouwensoos Bella Donna's

Start wandeling bij DOOR, Spuiboulevard 220

www.facebook.com/Vrouwenkunnenalles/
Deel dit bericht met je vrienden!