donderdag 20 januari 2022

Alles over Dordrecht

Sinterklaas Beweegfeest

Sinterklaas Beweegfeest

24 november 2019
Van 10:30 uur tot en met 15:00 uur

Doe mee met het Sinterklaas Beweegfeest. Wil jij lekker sporten en bewegen samen met Sint en Piet of kennis maken met de Toppie thema’s? Kom dan naar het Sinterklaas Beweegfeest. Je kunt tijdens dit evenement allerlei leuke activiteiten doen.

Let op dat je je inschrijft voor het programma dat bij de leeftijd van jouw kind(eren) past!

Kosten: €2,50 per kind. Ouders mogen gratis meedoen. Kinderen horen wel onder toezicht van de ouder(s) de activiteiten te volgen. Mocht je een kind hebben ouder dan 4 en een kind in de leeftijd van 1,5 t/m 4 dan mag je zowel het ochtend- als middagprogramma meedoen.

Sinterklaas Beweegfeest voor de leeftijd 1,5 t/m 4 jaar is van 10:30 - 12:00 uur.
Sinterklaas Beweegfeest voor de leeftijd 5 t/m 8 jaar is van 13:30 - 15:00 uur.

Aanmelden via de website. Wil je meedoen? Schrijf je dan in door op de button inschrijven te klikken. Let op dat jullie inschrijving pas definitief is zodra de betaling geslaagd is. Betalen kan ook aan de deur. Let op vol = vol. Maak een account aan en meld je aan.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Toppie

dordrecht.doemeemettoppie.nl/activiteit/

dordrecht.doemeemettoppie.nl/activiteit/
Deel dit bericht met je vrienden!