vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Het KLEIN Toneel -  ‘Sint zoekt een hobby’ (3+)

Het KLEIN Toneel - ‘Sint zoekt een hobby’ (3+)

22 november 2019
Van vrijdag 22 november 2019 tot en met zaterdag 30 november 2019


Voor het vijfde jaar op rij presenteert Het KLEIN Toneel een familievoorstelling met Sinterklaas in de hoofdrol. De nieuwe voorstelling ‘Sint zoekt een hobby’ is te zien van 22 november tot en met 1 december 2019 in De Oude School in Dordrecht.

Het verhaal
Het gaat niet goed met Sint. Na jaren schoenen vullen en cadeautjes uitdelen heeft hij er een beetje genoeg van. Zijn Pieten maken zich zorgen en vinden dat hij wat meer tijd voor zichzelf moet nemen. Zou een hobby niet iets voor hem zijn? Sint vindt het een geweldig plan. Maar voordat de Pieten het door hebben, is Sint met niets anders meer bezig. En als Sint ook nog geblesseerd raakt, wordt het nog spannend of pakjesavond wel door kan gaan. Lukt het de Pieten om Sint ervan te overtuigen een stapje terug te doen?

‘Sint zoekt een hobby’ is geschikt voor jong en oud en te zien op vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24, vrijdag 29 en zaterdag 30 november en op zondag 1 december 2019 in De Oude School. Voor meer informatie en tijden zie de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Het KLEIN Toneel

De Oude School, Dubbelsteynlaan West 74

www.hetkleintoneel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!