Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café Parkhuis'
18nov

Alzheimer Café Parkhuis

Maandag 18 november 2019, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt vanavond een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis”. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en eindigt ca. 21.30 uur. De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Vandaag: HET MOBIELE ADVIES TEAM VAN DE RABOBANK AAN HET WOORD
Te gast in het Alzheimer Café zijn Esther van Efferen-Bansberg, Adviseur Dagelijkse Bankzaken Particulieren Rabobank en haar collega’s Bianca Palmer en Sera de Jong. Zij vormen samen het mobiele team van de Rabobank Dordrecht. Zij komen uitleg geven hoe ze omgaan met kwetsbare ouderen en mensen met dementie in een snel veranderende wereld waarin eigenlijk alles digitaal gaat. Waar lopen ouderen en mensen met dementie tegenaan? De vraag die ook aan de orde komt is hoe financiële uitbuiting voorkomen kan worden en hoe dit wordt herkend door een financiële instelling

Het muzikaal intermezzo wordt verzorgd door Sunny Side Up, het duo van Eefje Mesker en Maarten Teekens.

Contactinformatie:
Locatie: Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Organisator: Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o
Email:drechtsteden@alzheimer-nederland.nl
Website:http://www.alzheimer-nederland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!