vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Fuzzy Friday en The Gap in Muziekpodium DJS

Fuzzy Friday en The Gap in Muziekpodium DJS

17 november 2019
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

Fuzzy Friday en The Gap spelen zondagmiddag 17 novermber in Muziekpodium DJS in het kader van het Dordtse Roots to the Blues Festival. Dat alweer voor het tiende jaar op rij georganiseerde benefiet-evenement heeft tot doel zo veel mogelijk diervoeding, speeltjes en dierenbenodigdheden in te zamelen voor het Dordtse Dierentehuis Louterbloemen. In plaats van geld betalen de concertbezoekers in goederen. Er zijn, behalve in DJS, optredens in Café Merz, Poolcentrum Cozmic, Café Arina en het Dolhuis.

Fuzzy Friday is een band met een bijzondere bezetting. De achtergrond van de vier bandleden loopt uiteen van musical tot rock en van folk tot blues. Dat zie je terug in het repertoire: nummers van Bob Dylan en Bruce Springsteen naast cajun, luie jazz naast energieke folk. Een unieke mix die garant staat voor een fijne sfeer. Fuzzy Friday is: Jan Pols (keyboard, trombone), Henk Romijnsen (bas), Wim Klein (drums) en Mark Benjamin (zang, viool, trekharmonica, gitaar).

The Gap is een van oorsprong Vlaardingse coverband met Ben Hakker (zang), Wouter Verhoeckx (sologitaar), Johan Hartog (zang en slaggitaar), Berry Jansen (toetsen en zang), Wim Schruijer (basgitaar) en de Dordtse drummer Arie Biesheuvel (drums). Hun repertoire bestaat uit covers van Dire Straits, Status Quo, Beatles, Kinks, Stones etcetera. Kortom: een feest der herkenning van de zestiger tot en met negentiger jaren.

• Datum: zondag 17 november 2019
• Plaats: Muziekpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 14:30 uur / Aanvang: 15.00 uur
• Entree: dierendingen

Foto: Coverband The Gap

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Muziekpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.muziekpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!