Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Johan den Hoedt en Jeanette Jelier-den Hoedt in concert '
16nov

Johan den Hoedt en Jeanette Jelier-den Hoedt in concert

Zaterdag 16 november 2019 vanaf 15:00 uur.

Vandaag geeft de titulair organist van ‘de Wijnstok’ Johan den Hoedt samen met zijn zus Jeanette Jelier-den Hoedt een concert in “de Wijnstok”. Jeanette speelt al jaren dwarsfluit en samen met haar broer Johan hebben zij een orgel en dwarsfluit duo. Ze verzorgen regelmatig concerten met elkaar. Johan heeft hoofdvak orgel gestuurd bij de legendarische organist Arie J. Keijzer aan het Rotterdams Conservatorium.

Tijdens het concert van zaterdag 16 november 2019 wordt zowel het hoofdorgel en een fraai kistorgel bespeeld. Deze middag worden er ook 2 nieuwe cd’s gepresenteerd. De eerste cd is de nieuwe orgelsolo cd van Johan Miroir en de tweede cd is de nieuwe cd van Johan en Jeanette Familiar With Music 2. Tijdens het concert  hoort u werken van: Bach, Bruhns, Brussee, Fauré, Matter, Micheelsen, Post en Wammes.

Het concert is absoluut aan te raden. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer en schitterende instrumenten, maar vooral ook door het fraaie programma, waardoor er voor iedereen eye-openers (en ear-openers) zullen zijn.

Na afloop is er ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kunt u voor een voordelig tarief de nieuwe cd ’s aanschaffen.

De aanvang van het concert is 15:00 uur. De deur is open om 14:30 uur.
De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.
U kunt parkeren gratis op het parkeerterrein voor de kerk.

Contactinformatie:
Locatie: De Wijnstok staat aan de Dubbelsteijnlaan West 70 te Dubbeldam
Organisator: Johan den Hoedt
Website:http://www.johandenhoedt-musicus.nl


Deel dit bericht met je vrienden!