Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Everybody Famous'
16nov

Everybody Famous

Zaterdag 16 november 2019, van 20:30 uur tot 03:00 uur.

Het dak eraf voor het goede doel!
De rode loper ligt voor je uit, de camera’s zijn op jou gericht, je groupies zijn erbij en je danst in de spotlights met je vrienden. Voor jou organiseren de mannen van de Ronde Tafel 23 Dordrecht op zaterdag 16 november 2019 de tweede editie van een geweldig nieuw feest in Dordrecht ”Everybody Famous”. Tijdens Everybody Famous ben jij de ster van de avond. Celebrities unite, we’ve got a party going on tonight! 

Al vele jaren organiseert Ronde Tafel 23 Dordrecht het mooiste feest van Dordrecht! Het Motown Feest was sinds 1998 een waar be grip in het Dordtse. Een avondje ‘Motown’ betekende niet alleen een fantastische feestavond met topartiesten, maar we schenken de volledige opbrengst aan een goed doel in Dordrecht. Sinds vorig jaar zijn we terug met een nieuw feest: Everybody Famous. De eerste editie in 2018 was een doorslaand succes, in 2019 bouwen we hierop verder!

Tickets van Euro 75,- pst. zijn te reseveren via de website.

Sponsoring
Zonder sponsors kan het feest niet bestaan. Ook bijdragen aan een fantastische avond voor het goede doel? Neem dan snel contact met ons op via info@rt23.nl!

Contactinformatie:
Locatie: Bibelot,
Organisator: Ronde Tafel 23
Email:info@rt23.nl
Website:http://www.everybody-famous.nl


Deel dit bericht met je vrienden!