donderdag 20 januari 2022

Alles over Dordrecht

Disney-kunstenaar bij Magical Gifts

Disney-kunstenaar bij Magical Gifts

15 november 2019
Van 10:00 uur tot en met 20:00 uur

De Amerikaanse populaire kunstenaar Jim Shore is op  vrijdag 15 november te gast zijn bij Magical Gifts in Dordrecht. De Disney-kunstenaar Jim Shore onthuld die dag tijdens een speciaal event nieuwe gelimiteerde beelden uit zijn uitgebreide collecties.

Het gaat om het beeld ‘Darling Dreamer’ van Disney Traditions en twee eventbeelden van de Heartwood Creek Collectie. Deze unieke beelden zijn alleen tijdens deze dag te koop en kunnen gesigneerd worden door Jim Shore zelf. Tevens introduceert Magical Gifts de collectie van Heartwood Creek, The Grinch en Dr.Seuss, welke nieuw zijn in het assortiment.

Musicalster Joke de Kruijf ook bekend, als de Nederlandse stem van o.a. Assepoester, Belle en Doornroosje komt deze dag een bezoek brengen aan Magical Gifts. 

  • Joke de Kruijf zal om 11.00 uur op magische wijze arriveren bij Magical Gifts. U kunt haar ontmoeten en op de foto. Rond 12.00 uur zal zij een aantal nummers gaan zingen. Joke zal om 15.00 uur weer vertrekken.
  • Jim Shore kunt u ontmoeten vanaf 16:00 uur.
  • Tijdens het event zijn er verschillende Cosplayers aanwezig waaronder Jaidy Bos bekend van Holland Got Talent.

Aanmelden voor Jim Shore is verstandig via de winkel of website.


De Magical Gifts is gevestigd aan de Groenmarkt 203-205 in Dordrecht en is een plek waar verzamelaars en Disney-liefhebbers uit Nederland en daarbuiten komen.  Magical Gifts heeft daarnaast een bekende webshop www.magicalgifts.nl  waaruit wereldwijd bestellingen binnenkomen.

Foto: Anouschka Rokebrand

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Magical Gifts

Groenmarkt 203

www.magicalgifts.nl/jim-shore-evenement
Deel dit bericht met je vrienden!