Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Eerste MKB dag Dordrecht'
15nov

Eerste MKB dag Dordrecht

Vrijdag 15 november 2019, van 13:30 uur tot 19:30 uur.

Op vrijdag 15 november is de eerste editie van de MKB dag Dordrecht in de Sportboulevard. Wethouder Burggraaf, Economische Zaken en Ondernemen, lanceerde maandagochtend officieel de website. Via deze site kunnen mkb-ondernemers zich vanaf nu kosteloos inschrijven voor het evenement.

Ondernemen is topsport
Het thema dit jaar is ‘Ondernemen is topsport’. Wethouder Maarten Burggraaf: “Dordtse ondernemers hebben net als topsporters durf, doorzettingsvermogen en visie. Gemeente Dordrecht wil deze ondernemers optimaal faciliteren. Dit past bij de ambitie om bij de top 5 van mkb-vriendelijkste gemeenten te horen. De MKB dag Dordrecht is hét evenement waar ondernemend Dordrecht bij elkaar komt. Ik hoop veel ondernemers tijdens de MKB dag persoonlijk te ontmoeten.”   

Samen met verschillende Dordtse partners organiseert de gemeente dit evenement speciaal voor mkb-ondernemers. Het is een dag vol inspiratie, lokale verbinding, powersessies en een plenaire middagshow met een olympisch kampioen.

Programma:

  • 13:30 uur:   
    Welkom door dagvoorzitter Jeroen Put en powersessies: Cybergame, Innoveren & Investeren, Human Capital en verschillende sportclinics

  • 16.00 uur: Netwerkborrel

  • 16:30 uur: Plenaire middagshow met een Olympisch kampioen

  • 18:00 uur: Eat & Meet
  • 19:30 uur: Einde bijeenkomst
Contactinformatie:
Locatie: Sportboulevard, Fanny Blankers-Koenweg 10
Organisator: Gemeente Dordrecht
Website:http://www.mkbdagdordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!