vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Vanaf vandaag te zien in The Movies: Judy

Vanaf vandaag te zien in The Movies: Judy

14 november 2019


Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven.

Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken.

Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder ‘Somewhere Over the Rainbow’, vertolkt Renée op indrukwekkende wijze de rol van deze grootsheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd. Vanaf vandaag te zien in The Movies Dordrecht!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

The Movies Dordrecht

Nieuwstraat 60-62

www.themoviesdordrecht.nl/films/judy/
Deel dit bericht met je vrienden!