vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Kick-off D-Sound: muziek van nu

Kick-off D-Sound: muziek van nu

14 november 2019
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag lanceert Kunstmin (Dordrecht):  "D-Sound: muziek van nu"
D-Sound is een reeks van vier interactieve concerten met op 14 november Carlo de Wijs & New Hammond Sound Project (vinyl release) en verderop dit seizoen een imponerende line-up met Kypski, Binkbeats, Smartphone Orchestra e.v.a. op 16 jan, 19 mrt of 14 mei.
Ontdek de grote rol die technologie speelt bij het bedenken en de uitvoering van muziek en podiumkunsten.

Op 14 november 2019 presenteert Kunstmin in Dordrecht de kick-off van D-Sound, de naam voor een serie interactieve en multidisciplinaire concerten die Kunstmin i.s.m. muzikant Carlo de Wijs presenteert tijdens seizoen 2019/2020. Het publiek maakt kennis met nieuwe muziek waarbij technologie een rol speelt zowel bij het maken als bij de live uitvoering ervan.  Met D-Sound worden nieuwe, muzikale wegen bewandeld. Bekende en minder bekende instrumenten, andere technieken, nieuwe sounds, spannende omgevingen. 

Organisator Carlo de Wijs presentator 
Kunstmin productie in het Energiehuis, Noordendijk 148
Normale prijs 15,- euro per concert
Ter reserveren via www.kunstmin.nl
Studentenserieprijs 25,- euro aan de kassa ('s avonds) in het Energiehuis

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Kunstmin

Energiehuis, Noordendijk 148

www.kunstmin.nl/tag/d-sound/
Deel dit bericht met je vrienden!