donderdag 20 januari 2022

Alles over Dordrecht

Proeverij Rechtstreex

Proeverij Rechtstreex

13 november 2019
Van 16:00 uur tot en met 00:00 uur

Stichting Steunpunt Drechtstadsboer werkt aan het versterken van de korte voedselketen in de Drechtsteden
Met de opening van een afhaalpunt van Rechtstreex in Het Polderwiel in Stadspolders op 6 november, hebben bewoners van deze en omliggende wijken een alternatief voor gezond eten met een eerlijke prijs voor de boeren uit de regio.

Voor wie ook producten wil bestellen uit de regio, nieuwsgierig is naar de mogelijkheden en hoe de producten smaken: Rechtstreex houdt woensdag 13 november om 16.00 uur een proeverij bij afhaalpunt DOOR aan de Spuiboulevard 220.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Rechtstreex

DOOR aan de Spuiboulevard 220

www.rechtstreex.nl
Deel dit bericht met je vrienden!