vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

LP Café

LP Café

09 november 2019
Van 16:00 uur tot en met 19:00 uur

Zaterdag eind van de middag, het moment in het weekend dat je niks hoeft. Tijd voor ouderwets cafébezoek met leuke mensen en lekkere muziek. De deejays van het LP Café ontvangen je graag ’s middags van 16:00 tot 19:00 uur In een ongedwongen sfeer kun je dan terecht bij Café Restaurant Merz aan de Bomkade.

LP Café is een initiatief van vier muziekvrienden die uit hun persoonlijke vinylcollectie putten. Elk heeft een eigen muzikale achtergrond, zodat elke zaterdag weer verrassend anders is. Regelmatig draaien ze samen met muzikale gasten en tussen half zes en half zeven zijn regelmatig bezoekers op de dansvloer te vinden.

De eigenaar van Merz, Ferry de klerk, zorgt voor een versnapering en een goed glas, LP Café zorgt voor de sfeer en bezoekers weten dat hun weekend is begonnen.

Van 9 November tot eind april 2020 is LP Café op zaterdagmiddag the place to be in Dordrecht. Spreek hier met je vrienden af en zorg dat je erbij bent.

Foto: LP Café - De 4 initiatiefnemers

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bert den Boer

Merz aan de Bomkade

www.facebook.com/LPCafeMerz/
Deel dit bericht met je vrienden!