vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Improvisatieconcert in Julianakerk

Improvisatieconcert in Julianakerk

09 november 2019
Van 15:30 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdagmiddag 9 november 2019 a.s. hopen de organisten Johan den Hoedt, Chiel Jan van Hofwegen en Arjan Versluis een concert te verzorgen in de Julianakerk te Dordrecht. Tijdens dit concert zal er uitsluitend geïmproviseerd worden op het fraaie Edskes-orgel. Het belooft dus een bijzonder concert te worden waar het orgel in alle toonaarden te horen zal zijn . Johan den Hoedt is organist van ‘De Wijnstok’ te Dordrecht. Zijn laatste cd kreeg zeer lovende recensies.

Chiel-Jan van Hofwegen is winnaar van het improvisatieconcours te Haarlem. Arjan Versluis is stadsorganist van Gorinchem en verbonden aan de Grote Kerk aldaar. Het concert begint om 15:30 uur en is gratis toegankelijk, wel wordt er een collecte gehouden.

Na afloop is er gelegenheid iets te drinken in de hal van de kerk en gezellig na te praten. Iedereen is hartelijk welkom. Het adres van de kerk is Mauritsweg 286. De kerk ligt op loopafstand van het station en in de omgeving van de kerk kan gratis geparkeerd worden.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Julianakerk

Mauritsweg 286

www.julianakerkdordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!