vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

De Dordtse Verwenweek voor Mantelzorgers

De Dordtse Verwenweek voor Mantelzorgers

09 november 2019
Van zaterdag 09 november 2019 tot en met zaterdag 16 november 2019


Op zondag 10 november 2019 is de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Rond deze datum worden in heel Nederland mantelzorgers in het zonnetje gezet. MEE Mantelzorg organiseert dit jaar in samenwerking met lokale netwerkpartners verschillende activiteiten voor Dordtse mantelzorgers.

MEE Mantelzorg heeft tussen 9 en 16 november 2019 een verwenweek voor mantelzorgers georganiseerd. Er zijn die week vele workshops, verwenactiviteiten en hapjes/drankjes. Mantelzorgers uit Dordrecht kunnen gratis deelnemen. In het Activiteitenoverzicht Verwenweek op www.meemantelzorg.nl of op de Facebookpagina van MEE Mantelzorg, vindt u informatie over data, tijden, locaties en de mogelijkheid om u aan te melden. Mantelzorgers die ingeschreven staan bij MEE Drechtsteden krijgen de folder automatisch thuisgestuurd.

Feestelijke brunch
Eén van de activiteiten voor Dordtse mantelzorgers is de brunch in het Van der Valk Hotel op zaterdag 9 november 2019.
Wethouder Peter Heijkoop zal hier het startsein geven voor de verwenweek. De brunch is van 10.30 tot13.30 uur. In verband met de catering is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot 30 oktober 2019 via de website: www.meemantelzorg.nl Na aanmelding ontvangt u in week 45 een bevestigingsbrief als toegangsbewijs voor de feestelijke brunch.

Cadeautje voor jonge mantelzorgers
Ook jonge mantelzorgers verdienen extra aandacht! Zij zorgen voor iemand die bij hen thuis langdurig ziek is. Dit kan zijn vanwege een lichamelijke of psychische ziekte, een handicap of een ernstige verslaving. Het kan gaan om de vader of moeder, maar ook een broer of zus of een ander familielid. Kent u een kind / jongere die opgroeit met zorg thuis? Woont hij / zij in Dordrecht en is tussen de 6 t/m 21 jaar oud? Laat het ons weten en wij zorgen dat diegene een leuk cadeautje krijgt! Het aanmelden van een jonge mantelzorger kan tot 30 oktober 2019 via de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

MEE Mantelzorg

Divers, zie het bericht

078 206 32 02

mantelzorg@meeplus.nl www.meemantelzorg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!