donderdag 20 januari 2022

Alles over Dordrecht

Opening Rechtstreex van de Boer Stadspolders

Opening Rechtstreex van de Boer Stadspolders

06 november 2019
Van 16:00 uur tot en met 19:00 uur

Woensdag 6 november gaat Rechtstreex van de Boer Stadspolders officieel open! Dat wordt gevierd met een proeverij van producten van onze boeren en makers. Kom je proeven en kennismaken met wijkchef Willianne en Rechtstreex-oprichter Maarten?

Polderwiel
Vanaf woensdag 6 november gaat Rechtstreex Stadspolders van start in het Polderwiel op Dudok-erf 58, vlakbij station Dordrecht-Stadspolders. Dus wil jij ook genieten van de lekkerste lokale producten, boodschappen bestellen bij boeren uit eigen regio en afhalen bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Stadspolders! Dan blijf je op de hoogte van het wekelijkse seizoensassortiment. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.rechtstreex.nl/stadspolders

We vertellen je graag meer over Rechtstreex en hoe je met ons mee kan doen!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Rechtstreex Stadspolders

Het Polderwiel op Dudok-Erf 58

www.rechtstreex.nl/stadspolders
Deel dit bericht met je vrienden!