vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Start cursus voor nieuwe energieambassadeurs

Start cursus voor nieuwe energieambassadeurs

06 november 2019
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Drechtse Stromen, een stichting voor en door burgers, zet sterk in op het isoleren van woningen en lokaal opwekken. Een energieambassadeur is een enthousiaste vrijwilliger die buurt- en straatgenoten stimuleert en ondersteunt met energie besparen in de woning. Energieambassadeurs benaderen bewoners en bieden informatie over energiebesparende mogelijkheden en/of organiseren bewonersavonden. Zij werken daarbij samen met onafhankelijke energie-experts die deskundige adviezen op maat geven.

Drechtse Stromen zoekt nieuwe energieambassadeurs om bewoners te helpen bij het gezamenlijk isoleren van hun woning. Hiervoor start op 6 november een nieuwe cursus. De cursus gaat in op hoe je samen met andere buurtgenoten op energiegebruik kunt besparen, hoe je een bijeenkomst voor de buurt of straat het beste kunt organiseren en begeleiden, hoe je mensen aan huis bezoekt voor een gesprek over hun plan om te gaan besparen, leert over technische aspecten van verduurzamen, over de opgedane praktijkinzichten, ervaringen en kennis.

De cursus is gepland op de woensdagen 6, 11, 20 en 27 november en 18 december 2019 van 19:30 tot 21:30 uur.
Aanmelden kan via secr@drechtsestromen.net.

Meer informatie is verkrijgbaar bij moniquemol@drechtsestromen.net of tel: 06 51 73 10 93

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Drechtse Stromen

locatie hoort u na aanmelden

secr@drechtsestromen.net drechtsestromen.net
Deel dit bericht met je vrienden!