vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Er is plek bij Ivrietkoor 'Al Naharot'

Er is plek bij Ivrietkoor 'Al Naharot'

05 november 2019
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Ivrietkoor "Al Naharot" bestaat  7 jaar en heeft zich al vaak laten horen tijdens verschillende concerten. Prachtige liederen worden gezongen tijdens herdenkingen, maar het repertoire omvat ook vrolijke Israelische volksmuziek. Bezoek om een goede indruk te krijgen van het koor, de website

Wie zich aangetrokken voelt tot de muziekcultuur van Israel is welkom bij het Ivrietkoor "Al Naharot", om mee te zingen
De taal hoeft geen belemmering te zijn, de tekst wordt fonetisch aangeboden. Noten lezen is wel gemakkelijk maar niet verplicht.

Elke dinsdagavond wordt er gerepeteerd onder leiding van de dirigent: Doron Peper. Voor het komende jubleumjaar 2020 en 75 jaar bevrijding staan er mooie optredens gepland, waarvoor we nu al beginnen met oefenen. Dus als je zin hebt om mee te zingen dan is dit een goed moment om te starten. Je kunt je aanmelden via email of tel. 06 46035540.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Bertie Rodrigue

Locatie hoort u bij aanmelden

ivrietkooralnaharot@gmail.com www.ivrietkoor-alnaharot.nl
Deel dit bericht met je vrienden!