donderdag 20 januari 2022

Alles over Dordrecht

Improvisatietheater Fijn Dank U (6+)

Improvisatietheater Fijn Dank U (6+)

03 november 2019
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

Een voorstelling waarin het publiek de afloop bepaalt
De Dordtse improvisatietheatergroep Fijn Dank U Wel speelt zondag 3 november 2019  een verrassende middagvoorstelling. Voor de pauze spelen de spelers van Fijn Dank U Wel een flitsende impro-potpourrie waarin niemand van tevoren weet met wie hij speelt en waar de scène over zal gaan.

Daarna willen vier regisseurs graag hun ter plekke geïmproviseerde “film” aan het publiek vertonen. Maar na elke ronde sneuvelt er één verhaal waarbij het publiek bepaalt welke regisseur er afvalt. De spelers van Fijn Dank U Wel zullen door de regisseurs voor het blok worden gezet en ter plekke vier totaal verschillende spannende, ontroerende of hilarische verhalen laten ontstaan. Welk verhaal wint dit keer? En welke stijl verwachten de regisseurs van de spelers? Een sprookje? Een romantische komedie? Een dansfilm of een detective? Het publiek bepaalt wie er wint en welk verhaal het langst gespeeld wordt.

Het publiek zal zondag 3 november 2019 getuige zijn van een unieke voorstelling die immers volledig ter plekke geïmproviseerd wordt.

Wanneer: zondag 3 november 2019 aanvang 15.00 uur
Voor wie: iedereen vanaf 6 jaar
Waar: theater Inter Amicos
Reserveren via:  fijndankuwel@hotmail.com
Prijs: € 7,50. Jongeren onder de 18 en houders vrijwilligerspas € 5,-

Foto: Fijn Dank U Wel

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Fijn Dank U Wel

Theater Inter Amicos, Christiaan de Wethstraat 2a

fijndankuwel@hotmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!