zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Dordtse makers borrel in Kunstmin

Dordtse makers borrel in Kunstmin

01 november 2019
Van 17:00 uur tot en met 21:00 uur

De maandelijkse vrijdagmiddag borrel voor iedereen die iets creëert, maakt, droomt, produceert en realiseert.

Borrel met mede-makers, vind nieuwe samenwerkingen of laat je inspireren door het randprogramma met lokaal talent en kunde. Voor de zesde installatie van de Dordtse Makers Borrel zijn we te gast in het theatercafé van Schouwburg Kunstmin en gaat het doek gewoon open voor een inspirerend programma!

De gastheer van de avond Brennus van Os, horecamanager van Kunstmin neemt ons mee in de mogelijkheden voor makers (en de nieuwe kaart).

Speciaal welkom is er voor de aftrap van 'de makende meiden' door onze eigen David Timmer (initiatiefnemer van Ik Maak Dordrecht), wat dit precies inhoudt zal deze avond bekend worden gemaakt.

Muzikaal wordt opgetreden door Pia Vapeur, een ondeugend alter ego van de jonge multi-disciplinaire Dordtse kunstenaar Jeroen Fransen.

En tot slot komt niemand minder dan Dordrechts eigen Stadskunstenaar Erik Sep vertellen over zijn stedelijke interventies en onthult hij zijn nieuwste nog niet eerder vertoonde werk!

Natuurlijk is verbinden en samen het glas heffen het doel van de borrels, dus kom lekker binnen wandelen vanaf 17:00 uur, om 17:30 uur beginnen de presentaties.

Ik maak dordrecht is een initiatief om alle makers van Dordrecht te verbinden. Een netwerk en een lokaal platform als podium en broeiplek voor Dordtse makers.

Meld je aan op Facebook

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Ik Maak Dordrecht

Kunstmin, Sint Jorisweg 76

dmb@ikmaakdordrecht.nl www.ikmaakdordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!