vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Ondernemersontbijt bij de Voedselbank Dordrecht

Ondernemersontbijt bij de Voedselbank Dordrecht

01 november 2019
Van 07:00 uur tot en met 08:30 uur

Vandaag organiseert Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden een ondernemersontbijt bij de Voedselbank Dordrecht waar CJBD-partner BDO de ondernemers gaat vertellen over de fiscale gevolgen voor 2020 van de nieuwe Kleine OndernemersRegeling (KOR).

Ontbijt met extra’s
“De laatste jaren is het een vast gegeven dat wij samen met onze partner BDO bij de Voedselbank in Dordrecht een ontbijtbijeenkomst houden”, zegt CJBD-voorzitter Harry Eskes. “Dan vertelt BDO over de laatste tips om het betreffende fiscale jaar af te sluiten. Ditmaal wil BDO óók andere, belangrijke informatie delen. Dat komt door de wijzigingen voor 2020 in de Kleine OndernemersRegeling (KOR). Hiervoor komt op 1 november de specialist van BDO erbij om daar uitleg over te geven. Volgens ons is dat heel nuttig, want deze regeling kan veel impact hebben voor (zelfstandig) ondernemers. Dankzij BDO is deze informatieve ontbijtbijeenkomst gratis toegankelijk.”

Gratis
Het ondernemersontbijt over de Kleine OndernemersRegeling is op vrijdagochtend 1 november. Ontbijt en toegang zijn gratis. De locatie is bij De Voedselbank Dordrecht, op het terrein van De Hoop. De inloop voor het ontbijt is om 07.00 uur, het informatieve deel start om 07.30 uur. De bijeenkomst is omstreeks 08.30 uur afgelopen.

Contact Jonge Bedrijven Dordrecht schenkt traditiegetrouw een voedselwarenpakket; gasten die iets willen meenemen, wordt gevraagd droge deegwaren of wasmiddel mee te nemen.

Info

Organisator:

Adres:

Contact Jonge Bedrijven Dordrecht

De Voedselbank Dordrecht, op het terrein van De Hoop, Provincialeweg 84

Deel dit bericht met je vrienden!