Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Releaseconcert Wouter Seinen - De Cadans op de Golven '
25okt

Releaseconcert Wouter Seinen - De Cadans op de Golven

Vrijdag 25 oktober 2019, van 20:00 uur tot 21:30 uur.

De Nederlandstalige zanger Wouter Seinen geeft op 25 oktober een releaseconcert van zijn tweede cd. De Dordtenaar zal in zijn woonplaats liederen van zijn nieuwe cd ‘De Cadans op de golven’ uitvoeren. Het is een Nederlandstalig popalbum, met invloeden uit allerlei stijlen, waardoor het  fris en veelkleurig is geworden. “Het thema van de cd gaat over moeilijke tijden in mijn leven en juist ook over dingen die mij er doorheen hebben gesleept.” Het album is niet alleen melancholisch, de liederen zijn vrolijk en klinken catchy.

De ups en downs die je in ieder mensenleven tegenkomt worden verwoord in herkenbare, troostvolle maar ook prikkelende teksten. Wouter heeft veel beleefd en dat hoor je terug in zijn liederen. Over het lied ‘Dankbaarheid’ zegt Wouter: “Dankbaarheid is een enorme kracht. Dankbaarheid heb je nodig in moeilijke tijd om te blijven staan. Om het licht te zien in het donker”. ‘Totdat’ gaat over hoop. ‘Goedkope Chocola’ is daarentegen een luchtig lied over fairtrade chocolade.  

Wouter Seinen en band Wouter speelt samen met een complete band. De meeste bandleden komen net als Wouter uit Dordrecht.  Joost van ’t Hoff is pianist, Jirre Stoutjesdijk gitarist, de drummer is Ruben Romijn en Anton Bubberman is bassist.  De meeste van deze muzikanten trekken al met Wouter op sinds de optredens na het verschijnen van zijn debuutalbum ‘Paraplu’ sinds 2013. Twee nieuwe muzikanten die tijdens dit concert ook meespelen zijn: Jonny Boston (saxofoon) en Ilse Roskam (accordeon).

Wouter houdt van de rijke Nederlandse taal  en een warme akoestische sound. Hij laat liederen horen die puur en oprecht zijn. Ze nemen het publiek mee in verwondering en  teleurstelling, levenskracht en kwetsbaarheid. Wouter Seinen (1987) woont ruim 10 jaar in Dordrecht. Hij is getrouwd met Joukje en heeft twee kinderen. In 2013 verscheen zijn debuutalbum ‘Paraplu’.

Kaarten reserveren Het concert waar Wouter Seinen zijn tweede cd presenteert vindt plaats in Bonfire. Adres is Wijnstraat 117 in Dordrecht. Om 19.30 uur is de zaal open. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden op True tickets

Foto: Henk Ganzeboom - Kobalt Fotografie

Contactinformatie:
Locatie: Bonfire Dordrecht, Wijnstraat 117
Organisator: Wouter Seinen
Website:http://www.facebook.com/wouterseinenmuziek/


Deel dit bericht met je vrienden!