Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Opening Nieuwe Ruimte van WY-centrum voor Bewust-Zijn'
24okt

Opening Nieuwe Ruimte van WY-centrum voor Bewust-Zijn

Donderdag 24 oktober 2019, van 14:00 uur tot 20:00 uur.

WY centrum voor Bewust Zijn organiseert donderdag 24 oktober tussen 14.00 en 20.00 uur een Open Dag in de Nieuwe Ruimte aan het Hugo de Grootplein 1.  Er is een doorlopend dagprogramma met korte kennismakingsworkshops waaraan gratis deel genomen kan worden.

“Wij zijn heel blij met deze ruimte die beschikbaar is gekomen naast de ruimte die wij al hebben op de Hugo de Grootlaan 85,” zegt Yvette Baan. “Het is van oorsprong een vergaderzaal in het voormalige NMI gebouw aan het Hugo de Grootplein in Dordrecht. We hebben deze ruimte geheel aangepast voor onze (groeps)activiteiten. Jezelf ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat. Er wordt veel gewerkt met muziek-, zang- en dansbeleving, naast trainingen, meditatie, energiewerk en yoga. De essentie van het leven zit hem vooral in open staan voor wat zich aandient en waartoe jij je geroepen voelt. Daar willen wij alle ruimte aan bieden. “

Wim Dankaarts en Yvette Baan bieden belangstellenden de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met deze Nieuwe Ruimte, de activiteiten, deelnemers en de docenten. Op 24 oktober staan  de deuren wijd open voor volwassenen en kinderen. Er zijn deze dag drie zalen beschikbaar. Hierin vinden onder andere yoga, mantra zingen en lezingen plaats.

Meer informatie over het volledige gratis dagprogramma vind je op de website. Vragen kunnen gesteld worden via wycentrum@gmail.com en 06-10257152. De Nieuwe Ruimte is te bereiken  via de zij-ingang of via de ruime, gratis parkeerplaats ernaast in de Coornhertstraat.

Foto: WY centrum voor Bewust Zijn

Contactinformatie:
Locatie: in de Nieuwe Ruimte aan het Hugo de Grootplein 1
Organisator: WY centrum voor Bewust Zijn
Telefoonnummer: 06-10257152
Email:wycentrum@gmail.com
Website:http://www.wycentrumvoorbewustzijn.nl


Deel dit bericht met je vrienden!