Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'R-Fest (voor jongeren)'
21okt

R-Fest (voor jongeren)

Van maandag 21 oktober 2019 tot en met woensdag 23 oktober 2019, van 13:00 tot 16:00 uur.

Op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 oktober wordt op er rond en op het Energieplein  het evenement R-Fest georganiseerd  door het jongerenwerk R-Newt. Het Energieplein wordt omgetoverd tot sport- en cultuurplek voor jongeren uit de omgeving. Verschillende organisaties op het gebied van sport en cultuur zullen acte de présence geven om jongeren te inspireren en aan te zetten tot beweging en meedoen te doen met diverse culturele activiteiten.

Met R-Fest hoopt het team van  jongerenwerk R-Newt Dordrecht hen te inspireren meer in beweging te brengen en om kennis  te laten maken met diverse culturele activiteiten die de stad te bieden heeft. Hierbij willen we niet alleen het sportieve aspect benadrukken; ook het sociale aspect staat centraal. Samen komen is vooral léuk en zorgt voor onderlinge verbinding.

Het programma duurt elke dag van 13:00 uur tot 16:00 uur.  Elke dag zijn er verschillende activiteiten op en rondom het Energieplein. In samenwerking met TOBE, Bibliotheek aanzet , Dordtsport en Rowic is er een special programma samengesteld  voor de jeugd in de leeftijd van 10 t/m 20 jaar. Voorafgaande hoef je niet aan te melden, wil je toch meer informatie dan kun je contact opnemen met Marelyse@r-newt.nl.   Deelname aan alle activiteiten zijn gratis.

Foto: Jolanda van Iersel

Contactinformatie:
Locatie: op het Energieplein
Organisator: TOBE, Bibliotheek aanzet , Dordtsport en Rowic
Email:Marelyse@r-newt.nl


Deel dit bericht met je vrienden!