Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'De burendag fair op het schapenlandje van de Eikenhof'
28sep

De burendag fair op het schapenlandje van de Eikenhof

Zaterdag 28 september 2019, van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Al voor de tiende keer is er een fair op het schapenlandje in Reeland. Het thema dit jaar is "Verbondenheid". Er zijn stands/ activiteiten rondom onderwerpen als vogels, bijen, moestuinen, kunst, hout, keramiek, spelen en kennis opdoen in de natuur. Er is een theetuin waar u onder het genot van een lekker kopje koffie/ thee/limonade en zelfgemaakte taart en koekjes kunt genieten van de tuin. Of koop heerlijke aïoli, poffertjes, worstjes aardappeltwister of ambachtelijk brood. Of keramiek, sieraden, vintage kleding of kunst bij een van de standhouders.


Bewoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Gratis toegang. Er kan een vrijwillige bijdrage gegeven worden om alle activiteiten op het landje zoals de moestuinen voor scholen in de omgeving, de schapen, de bijen en het onderhoud te sponsoren.


Wat kunt u doen?
Een workshop of knutselen; het blote voeten pad lopen; de schoolmoestuinen bekijken; iets lekkers eten en drinken in de theetuin; popcorn poffen of brood bakken op een vuurtje; vragen stellen aan de Imker; grabbelen in de grabbelton; sprietlopen; de stormbaan beklimmen; meedoen aan de loterij; natuurschilderijen bewonderen of kopen, of zelf schilderen; papier scheppen; een rondleiding over het terrein krijgen, de stands met allerhande zaken bezoeken, foto’s uit de oude doos bekijken; een paal adopteren; kachelhout kopen; en nog veel meer.

De schapenfair is een vrijwillige organisatie van en voor buurtbewoners om de activiteiten op het landje te ondersteunen, te onderhouden en geld in te zamelen.

Contactinformatie:
Locatie: Dubbeldamseweg Zuid 362 in Reeland
Email:schapenfair@gmail.com


Deel dit bericht met je vrienden!