Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open Dag bij ToBe cultuurcentrum'
08sep

Open Dag bij ToBe cultuurcentrum

Zondag 8 september 2019, van 10:00 uur tot 14:00 uur.

In de week van maandag 16 september starten alle ToBe-cursussen in Dordrecht en Papendrecht weer. De Open Dag is de perfecte gelegenheid om alle cursussen uit te proberen. Volg workshops zingen, dansen, acteren, muziek maken of met je handen werken.

Vandaag is de Open Dag bij ToBe cultuurcentrum. Ga tussen 10.00 en 14.00 uur op ontdekkingstocht in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. In elk lokaal is een workshop of activiteit te doen. Het programma is voor iedereen van 0 t/m 20 jaar en is gratis toegankelijk.

Naast alle gratis workshops zijn er een aantal bijzondere activiteiten tijdens de Open Dag. Zo is er De vloer op, met improvisatietheater voor en door jongeren, een Mini Kunsthoppen voor peuters, kleuters en kinderen én een Afterparty in de Talent Stage van de Popcentrale. Al deze activiteiten zijn ook gratis.

Het is nu al mogelijk om in te schrijven voor alle cursussen die na de zomervakantie starten. Inschrijven kan via de website, hier vindt u ook het programma van de Open Dag.

Foto: Peter Verheijen - Open Dag bij ToBe

Contactinformatie:
Locatie: Locatie Energiehuis, Noordendijk 148
Organisator: ToBe Cultuurcentrum
Website:http://www.tobe.nl


Deel dit bericht met je vrienden!